KRWIR - Krajowy Rejestr Wiarygodności i Rzetelności - Opinie o firmach Zaloguj się   |   Rejestracja

PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DACHY Z BLACHY" MAREK OLICHWER, JADWIGA OLICHWER SPÓŁKA JAWNA

Opinie Dachy z Blachy Marcinkowice (Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "dachy z Blachy" Marek Olichwer, Jadwiga Olichwer Spółka Jawna)

Adres: Jankowicka 5, Marcinkowice, Dolnośląskie, 55-200 Polska
NIP: uzupełnij, REGON: 932844475, KRS: 0000172953,

Forma prawna:

Spółka jawna


Oceny i opinie Dachy z Blachy Marcinkowice wystawione przez Klientów

Jakość towarów lub usług świadczonych przez podmiot:

Jakość obsługi Klienta przed dokonywaniem transakcji:

Jakość obsługi Klienta w trakcie dokonywania transakcji:

Jakość obsługi Klienta po dokonaniu transakcji:

Czy możesz powiedzieć że podmiot był wobec Ciebie uczciwy:

Jaką ogólną ocenę wystawiasz podmiotowi:

Oceny i opinie Kontrahentów/Dostawców usług/towarów o Dachy z Blachy.

Czy ma wobec Ciebie przeterminowane zobowiazania finansowe:

Jak oceniasz regulowanie zobowiazań finansowych (najcześciej):

Jak oceniasz jakość prowadzonych negocjacji przez podmiot:

Czy możesz powiedzieć, że podmiot był wobec Ciebie uczciwy:

Jaką ogólną ocenę wystawiasz podmiotowi:

Oceny i opinie aktualnych i byłych Pracowników wystawione podmiotowi.

Czy aktualnie spóźnia się z wypłaczeniem wynagrodzenia:

Czy regularnie wypłaca wynagrodzenie pracownikom (co najczęściej):

Czy dba o prawa pracowników:

Jaki panuje klimat w pracy:

Czy możesz powiedzieć, że podmiot był wobec Ciebie uczciwy:

Jaką ogólną ocenę wystawiasz podmiotowi:



Ostatnio dodane opinie innych podmiotów:

(zobacz wszystkie)

Losowo wybrane opinie:

  • Adamex. Kaczmarek A.: Zdecydowanie nie polecam !!!!Moją przygodę z firmą Adamex opisuję poniżej:Umowa na montaż drzwi Gerdy i okien do domku letniskowego na działce podpisana została 19.10.2012. Termin realizacji podany w umowie 30.11.2012. Wpłacona zaliczka 3000 zł. W dniu 30 listopada 2012 telefon od Pana Kaczmarka z informacją, że "fabryka ma opóźnienie 7 dni roboczych". Zgodziliśmy się poczekać te 7 dni. 12 grudnia 2012 (w 8 dniu roboczym) po południu zadzwoniłam do firmy Adamex z prośbą o informację co z montażem naszych okien. Pan Kaczmarek potwierdził, że okna ma i możemy się umówić na montaż na następny dzień roboczy. Chciałam być przy montażu a o godz. 17 (będąc już w domu po pracy) nie mogłam wziąć urlopu na następny dzień. Umówiliśmy się zatem na montaż na 18.12.2012. Aby uniknąć przykrych niespodzianek zadzwoniłam do Pana Kaczmarka 17.12.2012 aby się upewnić że termin montażu jest aktualny. Zostałam zapewniona, że Panowie od okien będą 18.12.2012 o godz. 8.00. Wzięłam dzień urlopu. 18.12.2012 o godz. 8.00 otrzymałam SMS że montaż przesunięty jest na godz. 9.30.O 9.30 czekałam na montażystów na działce. I nagle telefon od Pana Kaczmarka: NIE MAJĄ OKIEN!!!!!!!! Ktoś czegoś nie sprawdził, mieli inne okna a myśleli że to te itd. pokrętne wyjaśnienia. Wściekła z powodu dnia zmarnowanego urlopu dałam się jednak przekonać że to jest wyjątkowa sytuacja. Zgodziłam się na rabat i ustaliliśmy kolejny termin montażu na 29.12.2012. Niestety to podejście okazało nie nieudane. Dzień wcześniej potwierdzenie terminu montażu zarówno mailowo jak i telefonicznie. 29.12.2012 o umówionej godzinie czekaliśmy na działce. Nikt nie przyjechał, brak było możliwości telefonicznego kontaktu z Panem Kaczmarkiem.Do chwili obecnej pomimo rozmowy telefonicznej z Panem Kaczmarkiem nie otrzymaliśmy zwrotu wpłaconej zaliczki.występujemy na drogę sądową oczywiście sprawę również zgłaszamy na policjęReasumując firma Adamex Adam Kaczmarek w mojej ocenie to bardzo niesolidna firma która nie wywiązuje się z podpisanej umowy.Mam nadzieję że ten post będzie ostrzeżeniem dla osób które zamierzają podjąć współpracę z tą firmą.Omijajcie ją szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Paweł i Joanna

  • Et-Dom: W sierpniu zamówiłam w firmie ET-DOM towar. Miał być na początku września. Wzięli zaliczkę i tyle ich widzieli. Brak towaru, brak kontaktu. Firma w upadłości. Sprawę kieruję do sądu. Ponieważ nie wolno tu użyć słów złodz... ani osz... a te jako jedyne pasuja idealnie aby opisac te firmę - nie napiszę nic

  • Stolgro S.c. Oddział: NIE POLECAM ! Mimo, ze zamówiłam u nich kuchnię dla mamy, to nie zrobiłabym tego ponownie. Po podpisaniu umowy okazało się , że za każdy najdrobniejszy szczegół muszę słono dopłacać, a zamawiając tak drogą kuchnię sądziłam, że takie elementy jak uchwyty do szafek, wyciszacze czy zawiasy powinny być w cenie. Za meble trzeba całość kwoty zapłacić jeszcze przed wniesieniem i montażem, więc tak naprawdę kupujemy kota w worku. Do tego, kiedy zgłosiłam poprawki po montażu, to przez 3 tygodnie czekałam na przyjazd ekipy, a właściciel w sposób delikatnie mówiąc niegrzeczny mnie zbył, mając wszystko w nosie.

Inne przykładowe podmioty (niezwiązane z Dachy z Blachy Marcinkowice):

Cegielski Jan. Phu. Sklep Spożywczy Wojciechowski Wiesław. Zakład Tapicersko - Kaletniczy Goertz Krzysztof, Lek. Med. Spec. Ginekolog Położnik. Gabinet Dąbrowska Magdalena, Szeszkowska Joanna. Kancelaria Notarialna S.c. Ulfik Krzysztof. Zakład Zduński Gestor. Zakład Usług Poligraficznych Artbeton S.c. Marciniak A.g. Lisowski Mirosław. Usługi Stolarskie Ochotnicza Straż Pożarna W Ciuślicach Kołbuc Z. Usługi Marketingowe Jagoda-Styl. Zakład Krawiecki. Nowak J. Ochotnicza Straż Pożarna Trzebniów Bernaś F. Zakład Fotograficzny Goldcar S.c. Szkoła Jazdy. Kułakowski W., Wojtala-Kułakowska A. Metro Business & Invest Group S.c. Dominiak D., Wałkiewicz H. Sklep Przemysłowy Zacisze Sc. Restauracja Karwowski Andrzej. Usługi Budowlane Tad-Bud. Usługi Transportowe I Dźwigowe Sklep Monopolowy Całodobowy Anna. Sklep z Odzieżą Baran J. Usługi Geodezyjno - Kartograficzne Escape. Sklep Odzieżowy. Cwalina A. Muskała Grzegorz, Lek. Med. Spec. Kardiolog. Echo, Ekg Witmanowski Henryk, Prof. Dr Hab. Nauk Med. Chirurg. Gabinet Adel. Phu. Elektroserwis Gościński S. Biuro Tłumaczeń Technicznych Birex-Bis. Puhp. Wyposażenie Gastronomiczne. Sławomir Birecki Woś Adam. Gospodarstwo Pszczelarskie Bractwo Rycerskie Komturii Nidzickiej Dw Syrena. Stecki H. Przywara Małgorzata. Transport Pasażerski Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej W Wieliszewie Materna-Pacut B. Kancelaria Prawna Kółko Rolnicze W Głuszynie Ferfex. Automatyka Przemysłowa, Pomiary Elektryczne. Ferfet R. Antena. Instalacja Anten Tv, Naprawa Sprzętu Rtv. Jagiełłowicz A. Duman Polska Konopka Zbigniew. Tartak, Handel Drewnem Opałowym Premia. Biuro Rachunkowe. Lisowska E. Ref Okęcie Po-Land Powiatowy Rzecznik Konsumentów Transport & Offshore Services Poland Sanbud. Rataj E. Baza. Opony Bieżnikowane. Budzyński L. Help24 Korzeniewska Anna. Kwiaciarnia Know-How. Bednarska D.k. Towarzystwo Boglarczycy Kasprzak Michał, Mgr Inż. Projektowanie Sieci I Instalacji Elektrycznych Fionik Barbara. Pośrednictwo Finansowe Business Assistance & Services Famix. Wielogórska R. Nowak Andrzej. Wytwórnia Pasz Pepes Pizza Elcar Jobway Poland Novi-Rzezawianka Hr High Touch Gminny Związek Rolników, Kółek I Organizacji Rolniczych W Wilczycach Urząd Pocztowy Elka. Ośrodek Szkolenia Kierowców. Modliborski S. Modern Dance Center Staffa Park Adolfino Atelier. Culak A. Stacja Kutno. Hotel Elmar. Ozdoby Do Włosów Zasadnicza Szkoła Zawodowa Zespołu Szkół Ekonomiczno - Handlowych Stowarzyszenie Twórców Kultury W Lubinie Szafir. Witkowska I. Placha Edward. Firma Handlowo - Usługowa Urząd Gminy Sonomedika Borowski Kaczmarek Kunert Lekarze Pażur Fundacja Nowa Europa Bm Moto I. Krawczyk Ada. Salon Mody Damskiej Ph Jarex Cefarm - Dialab Fundacja Morando - Na Rzecz Zamościa, Zamojszczyzny I Roztocza Anta. Projektowanie Ogólnobudowlane. Skrzypczak D. Financepro Drogeria Pss Społem Pilmark. Czyszczenie Tapicerki. Zühlke S. Gugu-Gaga.pl Antosiak, Coupland Wysypisko Śmieci Przedsiębiorstwa Komunalnego Noteć Komandor - Zachód Szlif - Glas Urszula Szurek I Piotr Szurek Qartex Auto-Master. Holowanie. Międzynarodowa Pomoc Drogowa. Sala G. Szewstwo Maciągowska Barbara. Prywatna Pracownia Protetyki Dentystycznej Filip Restaurant. Falkowski A. Ludowy Klub Sportowy Awista Kobierzycko Poradnia Ortopedyczna Nzoz Eurowater Kawa 1 Mar. Pu. Gabinet Masażu. Rybak M. Urząd Pocztowy Klucze. Oddział Isobud Service Jarosław Sieg, Grzegorz Sieg

Opinie wystawiano w podmiotach (niezwiązanych z Dachy z Blachy Marcinkowice):

Ass. Sroga J. Osiedle Akademickie Gielniak-Olachowska Magdalena, Radca Prawny Bramland. Świat Ogrodzeń Oldini Group Fiku Miku. Działalność Usługowo - Rozrywkowa Romaro. Pphu. Gołosz M. Polskie Stronnictwo Ludowe. Zarząd Powiatowy Eko.transport Ciężarowy. Andruczyk M. Conpack Kiosk Ruchu Autoserwis. Naprawy Powypadkowe. J. & M. Kołodziej Grąbczewski Jacek. Szkółka Drzew I Krzewów Ozdobnych Krajowe Stowarzyszenie Brasławian Oddział W Szczecinie Headway Stowarzyszenie Na Rzecz Rozwoju Edukacji I Środowiska Lokalnego Wsi Niebocko Szkoła Podstawowa Lorens. Fh. Dom Handlowy Jadwiga. Puph. Szandar J. Intercosmetics Specjalistyczne Gospodarstwo Ogrodnicze Dominus. Dystrybutor Wydawnictwa Read Me M.d. Porębski A. Gimnazjum Transtech Nesca. Bar Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Karo Robert Ćwik, Andrzej Piskorz Euro - Ring Aga Estakada Batax. Tworzyński A. Reuther Polska Hollywood. Studio Kosmetyczne Fregata. Bar Gastronomiczny. Mukosiej I. Stowarzyszenie Koncesjonerów Renault Trucks W Polsce Apteka Piekarska 5 Itcom Gajewski Bogusław. Fhu. Pasze, Nawozy Gf. Mucha M. Kwiatkowski Tomasz. Phu. Surowce Wtórne Martifer Energia Poradnia Leczenia Uzależnień Kozłowska Barbara. Tłumacz Przysięgły Jęz. Francuskiego Leśnictwo Maniów. Nadleśnictwo Komańcza Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej Ken-But. Jankowski K. Feniks. Parking Strzeżony. Lamert T. Abc Rank. Oprawa Prac Magisterskich, Pieczątki, Ksero Hinc Dorota. Kancelaria Adwokacka Klub Inteligencji Katolickiej Punkt Informacji Turystycznej Softfan Cibicki Andrzej. Terapia I Masaż Leczniczy Centrum Rolet. Sprzedaż, Montaż, Żaluzje, Rolety, Markizy. Ewa Tabędzka Formica Procreo Osteo-Med. Gabinet Rehabilitacji. Kunc D. Mała Akademia. Niepubliczny Punkt Przedszkolny Krutkiewicz Ryszard. Kancelaria Adwokacka Kowart. Kowalstwo Artystyczne, Ślusarstwo Ogólne, Elementy Kute Hanter Okland. Phu. Czuj W. Sprzedaż Hurtowa I Detaliczna Art. Papierniczych Jędrzejewski W., Sosnowska B. Gospodarstwo Rolne El-Pro Promocja Rozwoju Dziecka I Rodziny Intermedica Kokot Bogusław. Urządzenia Grzewcze Wiewióra Roman. Pracownia Złotnicza Joart Santa. Sprzedaż Samochodów. Kowal A. Awar. Zu Agaciak Aneta, Lek. Stomatolog Przyczółek Grochowski Zdrowie Eko-Erde Biblioteka Publiczna Alles Hotel Uniwersytecki. Uniwersytet Mikołaja Kopernika Straż Miejska. Referat Nowe Miasto Pizzomania Anex-Oil Ośrodek Szkolenia I Wychowania Ohp Budex. Sikora A. Sekurra Pt. Tomczyk Paweł Norwegian Business Forum Fotografia Ślubna Rolnik Urząd Skarbowy Oddział Psychiatryczny Szpitala Wojewódzkiego Sołtys Mega Serwis Spółdzielnia Kółek Rolniczych W Gorzowie Śląskim Malinowski Grzegorz. Metale Baron. Fhu. Baron A. Muzeum Warmii I Mazur Espe Cartusia. Gminny Klub Sportowy Straż Miejska Tools Factory Agnieszka Popławska, Robert Popławski Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląskiego. Wydział Turystyki. Placówka Terenowa Parafia Rzymskokatolicka

Osoby odwiedzające Dachy z Blachy z Marcinkowice odwiedziły również:

Dziennik Zachodni Kucharska J. Tłumacz Przysięgły O.w. Polska Admoto.pl Samopomoc Chłopska Tauro. Siłownia Prologis Poland Xxvi Elmeb Powiatowy Rzecznik Konsumentów Derlatka M. Transport I Handel Opałem Gimnazjum Nr 17 Akcent I Styl. Kwiaciarnia Korio. Diagnoza, Treningi Antystresowe, Szkolenia. Nowicki D. Ambit. Agencja Reklamy I Promocji Pabijan M. Kawiarnia. Klub Bilardowy Kaczorek. Cukiernia. Wyroby Drożdżowe, Torty, Lody Anons. Studio Reklamy I Usług Euromark Siwy Adrian. Drzwi Wewnętrzne, Wyposażenie Obiektów Sakralnych, Wyposażenie Wnętrz Metalpress Młodzi Demokraci Mariposa. Pphu. Nowaczyk M. Marmurgran Ccc. Salon Firmowy Plast-Pol. Pw Drobeks Miejski Rzecznik Konsumentów Karo Wkra Otoczmy Troską Życie Świetlica Gminna Vis. Firma Krawiecka Fotoasorpel. Orpel S. Stowarzyszenie Fabryka Feniksa Madera. Biuro Podróży Marysieńka Toorli.pl. Orliński T. Ankra. Krawczyk E. Techmet Trans-Marlibo Gimnazjum Nr 2 Ciastkarnia Dział Pomocy Doraźnej Spzoz Herkules Pc Components Kurzawa, Wodnicki, Schab Przedszkole Gminne Lang Ltc Bit-Print Specjalista. Nzoz Potasiak Tomasz. Catering Koala Ii Goma Bar Krokiet Muzeum Literackie Henryka Sienkiewicza. Oddział Biblioteki Raczyńskich Rotomata Golbud. Firma Ogólnobudowlana Kuta Mirosław. Schody, Drzwi, Witryny Skorpiobax. Bogdalski A. Noee Dirs. Ph Am Budzyńska. Budzyńska A. Płyta Druć Helena. Antykwariat Miś. Mazanowska-Soja A. Global. Ubezpieczenia. Pośrednictwo Ubezpieczeniowe. Tucholska Z. Lgd Działaj z Nami Wyższa Szkoła Biznesu Wiejskiego Starosta. Doradztwo Finansowe. Starosta R. Boroń Andrzej. Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Zm. Marszałek Z. Schnee Polska Rozumek. Studium Pamięci Gospodarstwo Stawowe Słupy Parafia Rzymskokatolicka Matki Boskiej Różańcowej Termobud Przychodnia Lekarska Grabówek One-Travel Auto Moto-Celmer Keyinvest Przedsiębiorstwo Usługowo Wdrożeniowe Medical Burchat Kompresjan Kostrowiccy Zespół Szkół Im. Oddziału Partyzanckiego Ak Jędrusie Granit-Art. Nierychlewski A. Biuro Poselskie J. Tomczaka Oaza. Dom Wczasowy Kwatery Prywatne Afb Studio Reklamy Iaro Equatorial Trading Tech-Max. Sośnicki Ł. For-Mat. Agencja Reklamowa Apteka Rodzinna Samo Zdrowie. Janusz Starzyk Laps B. Punkt Handlowy Teco-Pap Aleja Róż. Kwiaciarnia. Woźny B. Kars-Bud. Zphu Cheops. Panele, Impregnaty z Drewna, Chemia Budowlana Muzeum Regionalne Im. A. Fastnachta Glajt. Szkoła Swobodnego Latania. Krzysiak A.

www.KRWIR.com ©, Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie oznacza akceptację regulaminu serwisu | Dla prasy
Mapa serwisu. Czas generowania: 0.613 sec.